Tijd voor verandering: El Cambio!

01 februari 2019
Logo El Cambio_02

Na een tijdje van ‘gisten’ heb ik mijn bedrijfsnaam ‘Marcoting’ aan de wilgen gehangen. Het onderdeel marketingadvies was voor mij een ‘uitgehold konijnenpad’ geworden, waar ik geen energie meer uithaalde. De naam klopte daarom ook niet meer.

Wat ik daarentegen het liefste doe is jou en je team helpen om gewenste veranderingen te realiseren, die ook écht beklijven! Vanuit mijn liefde voor de Spaanse taal was mijn nieuwe bedrijfsnaam geboren: El Cambio. Oftewel: de verandering! Daar gingen vormgevers Martijn, Solange en Dennis van PongCreative mee aan de slag gevolgd door webdeveloper Roel van DevelopMen. En dat hebben ze wat mij betreft super gedaan! Ik ben er helemaal happy mee! Vandaar dat ik je nu rond kan leiden langs mijn aanpak op mijn nieuwe website www.elcambio.nu.

Vitaal veranderen doe ik langs drie wegen: trainingen, die zuiver gericht zijn op jouw praktijk en die zo zijn ontworpen dat leren als vanzelf gaat. Coachen waarbij we voortbouwen op wat al goed gaat in plaats van te focussen op problemen. En visualiseren om de ontwikkeling aantrekkelijk en overzichtelijk in beeld te brengen.

Struin maar eens lekker rond in mijn nieuwe, virtuele huis. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. En … als jij NU aan de slag wilt met het realiseren van vitale verandering dan kom ik graag met je in gesprek. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Marco

Open chat
Kan ik u ergens mee helpen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?